МИРОСЛАВ ТОДИЋ ПОТПИСАО ЗА РАДНИК :: Semberija INFO ::

 

МИРОСЛАВ ТОДИЋ ПОТПИСАО ЗА РАДНИК


Foto
Мирослав Тодић, играч са огромним интернационалним искуством и успјешном каријером, а који је поникао у Бијељини, потписао је уговор са нашим клубом на годину и по дана. Ово је најзвучније појачање Радника у новијој историји и свакако ће својим квалитетом и искуством допринијети добрим резултатима и развитку клуба у сваком погледу.
 
"Поново сам у 'Раднику', у којем сам поникао. Враћам се овдје на наговор руководства, како бих завршио каријеру овдје. Прихватио сам понуду јер имам неку сатисфакцију да каријеру завршим у свом граду. Осјећам се дужан, јер сам овдје поникао и многи људи су ми помогли да ја добијем смјернице за даље", рекао је Тодић након потписивања уговора.


 
Младен Петровић, предсједник КК "Радник", истиче да су довели игача који је поријеклом из Бијељине и сада је дошао у овај клуб да помогне екипи. 
 
"Нама је изузетно драго и част да је такав играч, са таквом каријером, дошао код нас. Препознао је нас као средину у којој може да одигра и више од једне сезоне. Помоћи ће клубу у борби са опстанак у Премиер лиги БиХ. Он је сигурно један од најбољих играча који је потекао са ових простора", рекао је Петровић.
 
Тодић је са Радником потписао уговор на годину и по дана.
 
"Успјели смо да доведемо можда највеће појачање у новијој историји клуба. Мирослав је играч који има интернационално искуство, репрезентативац. Играч је који је учествовао у најбољој лиги, а то је Евролига. Заиста смо поносни што смо успјели да доведемо њега у наш клуб. Драго нам је што ће годину и по дана остати у 'Раднику' и наравно својим искуством и квалитетом допринијети добрим играма и резултатима", изјавио је након потписивања Вуловић.


 
Тодић је, сигурно, један од најбољих бијељинских кошаркаша свих времена. У млађим категоријама, наступајући за КК "Радник", одмах је показао да одскаче од својих вршњака, како висином тако и кошаркашким умијећем. 
 
Дуга је листа клубова и земаља у којима је некадашњи репрезентативац наступао, а неки од њих су ФМП, Крка, Унион Олимпија, Скyлинерс Франфурт, Колоссос Родоу, БЦ Кхимик, Енел Бриндиси, Димамо Сассари, Тофаш, Бенфица...