ДВА РАДНИКОВА ЗЛАТА НА ПРВЕНСТВУ БиХ :: Semberija INFO ::

 

ДВА РАДНИКОВА ЗЛАТА НА ПРВЕНСТВУ БиХ


У Приједору је у периодуод 25. до 27. фебруара одржано ДржавнопрвенствоБиХ у боксузасениоре. Публика је ималаприликувидјети 46 такмичараиз 14 бх. клубова.
 
Такмичари Боксерског клуба „Радник“ на овом првенству су освојили четири медаље (двије златне и двије бронзане) чиме су потврдили статус најуспјешнијегбоксерског клуба у Републици Српској.
 
Златне медаље су освојили Ален Рахимић (56 кг) и Лео Цвитановић (75кг). Захваљујући постигнутим резултатима обојица су другу годину заредом осигурали мјесто у репрезентацији БиХ. Нову прилику за доказивање у репрезентативном дресу имаће на Европском првенству до 22 године, које ће се одржати у Поречу (Хрватска) од 11. до 24. марта ове године. Бронзане медаље су освојили Адин Хамзић (71кг) и Данило Симеуновић(80кг) а све под вођством тренера Борислава Глигорића и Радивоја Симеуновића.

Жири, састављен од освајача олимпијских медаља Тадије Качара и Драгомира Вујковића, прогласио јеЛеа Цвитановића најбољим техничарем првенственог турнира. На овај начин Лео је наставио традицију Боксерског клуба „Радник“ чији су боксери већ годинама „претплаћени“ на титулу најбољег боксера првенства БиХ.

Семберија инфо