КК УНСУ: ДЕСЕТ ЗЛАТНИХ, ТРИ СРЕБРНЕ И ДВИЈЕ БРОНЗАНЕ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ДЈЕЦУ :: Semberija INFO ::

 

КК УНСУ: ДЕСЕТ ЗЛАТНИХ, ТРИ СРЕБРНЕ И ДВИЈЕ БРОНЗАНЕ НА РЕГИОНАЛНОМ ПРВЕНСТВУ ЗА ДЈЕЦУ


Foto
У недјељу, у Модричи у организацији Регионалног карате савеза Бирач, Мајевица, Семберија и Посавина (БМСиП) и техничкој организацији кк "Шампион" из Модриче одржано је Регионално појединачно и екипно карате првенство за дјецу до 13 година.
 
У конкуренцији 210 такмичара из 17 клубова, у мушкој и женској конкуренцији наш клуб је наступио у 17 такмичарских категорија и остварио одличне резултате. Укупно у обе дисциплине освојено је 15 медаља; 10 златних, 3 сребрне и 2  бронзане. У екипној конкуренцији у катама и борбама наша два тима су била убједљива. Мушки ката тим 8/9 година у саставу; Страхиња Вуковић, Урош Јошић и Урош Јаковљевић освојили су златну медаљу. Дјевојчице у саставу; Јана Ивковић и Марија Мијић у конкуренцији дјевојчица 10/11 година у борбама освојиле су такође златну медаљу.


 
 Златне медаље:

-Вуковић Страхиња, кате дјечаци 8 година
-Васиљевић Матија, кате дјечаци 11 година
-Васиљевић Никола, кате дјечаци 12 година
-Мијић Марија, борбе дјевојчице 11 година (-40)
-Ивковић Јана, борбе дјевојчице 10 година (-30)
-Недић Славољуб, борбе дјечаци 10 година (-30)
-Мијић Милица, кате дјевојчице 13 година
-Мијић Милица, борбе дјевојчице 13 година (-54)
-Екипа (Ивковић Јана, Мијић Марија) борбе екипно дјевојчице 10/11 година
-Екипа (Вуковић Страхиња, Јошић Урош и Јаковљевић Урош) кате екипно дјечаци 8/9 година
 
 Сребрне медаље:

-Недић Славољуб, дјечаци кате 10 година
-Јошић Урош, кате дјечаци 9 година
-Васиљевић Никола, борбе дјечаци 12 године (-37)
 
 Бронзане медаље:

-Пантелић Теодора, кате дјевојчице 8 година
-Јаковљевић Урош, кате дјечаци 8 година
 


Поносни смо на наше најмлађе такмичаре и такмичарке јер су у седамнаест категорија изборили чак тринаест финала из којих су у десет изашли као побједници.

У укупном пласману клубова наш клуб заузео је четврто мјесто чиме смо искрено задовољни, имајући у виду да нисмо наступали у комплетном саставу и да поједини наши најквалитетнији такмичари нису наступали из здравствених разлога.

Задовољни смо и због чињенице да смо у кадетску конкуренцију испратили генерацију дјеце 2008 годиште која је предходне четири године можемо рећи доминирала у пионирском узрасту. Увели смо на вријеме најмлађу дјецу у такмичарски погон и резултати нашег систематског рада су видљиви и тек ће бити.

Све ове категорије  средином марта мјесеца очекује појединачно и екипно Првенство Републике Српске као и Државно првенство у априлу мјесецу.