КК "УНСУ" ДОМАЋИН ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА ДЈЕЦУ :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ" ДОМАЋИН ПРВЕНСТВА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ ЗА ДЈЕЦУ


Управни одбор Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине (БМСиП-е) и карате савеза Републике Српске (КСРС) донио је одлуку, да се техничка организација и домаћинство предстојећег појединачног и екипног Првенства Републике Српске за дјецу до 13 година додјели Карате клубу "УНСУ" и Граду Бијељина.

Првенство ће се одржати 13. марта 2022. године а према прелиминарним најавама очекује се учешће преко 50 клубова са око 600 учесника.

Карате клуб "УНСУ" је прошле године био домаћин и организатор сениорског Првенства Републике Српске, када су као организатори положили испит квалитетне организације уз помоћ и покровитељство Града Бијељине. Још једно званично првенство у нашем граду је потврда квалитетног рада и повјерења Савеза овом карате клубу.

-У име УО КК "УНСУ" захваљујемо се Управном Одбору РКС БМСиП-е као и УО КСРС на повјерењу које нам је указано.

Као технички организатори и домаћини Првенства потрудит ћемо се да оправдамо указано повјерење и исто организујемо на највишем нивоу, онако како то наша дјеца и наш спорт заслужују. Част нам је и задовољство али исто тако и обавеза да дјецу, тренере и родитеље који ће нам доћи из цијеле Републике Српске дочекамо и угостимо у најбољем свијетлу", поручили су из Карате клуба "УНСУ".