ДВА ДАНА – ДВА ЗНАЧАЈНА ТУРНИРА :: Semberija INFO ::

 

ДВА ДАНА – ДВА ЗНАЧАЈНА ТУРНИРА


Претходни викенд је био пун изазова за младе такмичаре Теквондо клуба „Јопа“. Бијељински теквондоисти су забиљежили наступ на два веома јака турнира.
 
Најприје су, у суботу 12. марта наступили у Зеници на Државном првенству БиХ за млађе кадете, кадете, јуниоре и сениоре. На првенству су учествовали такмичари и такмичарке из 47 клубова. Пристигло је 599 пријава за учешће у свим категоријама. Млади такмичари Јопе нису били на високом нивоу на који су нас навикли. Овога пута изостале су златне медаље а теквондо експедиција се у Бијељину вратила са 2 сребрене и 3 бронзане медаље.

У недаљу, 13. марта такмичари Јопе наступили су на веома јаком 9. Међународном турниру „Шабац ОПЕН“ који је окупио 900 такмичара из 14 земаља.

-Наши мали такмичари су имали изузетно добар резултат са овом међународном турниру. Дали су све од себе гдје смо на крају освојили шест медаља од тога три златне, једну сребрену и двије бронзане медаље. Браво за моје мале фајтере. Нема предаје, идемо још јаче и боље у нове побједе“, поручују из Теквондо клуба „Јопа“.