ДОЂИТЕ ДА ПРОСЛАВИМО ПЛАСМАН У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ БиХ :: Semberija INFO ::

 

ДОЂИТЕ ДА ПРОСЛАВИМО ПЛАСМАН У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ БиХ


У недјељу 27. марта КМФ "Радник-Сити" игра посљедњу утакмицу пред домаћом публиком у овој сезони. Биће то уједно и прилика да са домаћим навијачима прославе титулу шампиона и пласман у Премијер лигу БиХ у футсалу. Тим поводом капитен екипе, Цвијетин Циле Павић и један од тренера из стручног штаба и репрезентативац БиХ, Давор Арнаутовић позвали су навијаче да у што већем броју дођу на недјељну утакмицу.

-У недјељу играмо утакмицу без резултатског значаја, јер смо шампионску титулу већ обезбједили, али позивамо навијаче да заједно, са још једном побједом овјеримо тај пласман и прославимо улаз у Премијер лигу БиХ", пооручио је капитен Павић.

-Моје колеге, Дејан Павловић, Милош Танасковић и ја на почетку ове сезоне смо пред себе и екипу поставили високе циљеве, да након освајања титуле у Другој футсал лиги РС у већем рангу не играмо епизодну улогу, него да се пласирамо у врх табеле, те да ако нам се укаже прилика, покушамо изборити пласман у Премијер лигу БиХ. Екипа је тај задатак озбиљно схватила, те смо од првог кола засјели на врх прволигашке таблице и ево сада смо и званично изборили пласман. Зато позивамо наше вјерне навијаче да у недељу заједно, освајањем нова три бода, прославимо улазак у Премијер лигу", рекао је Давор Арнаутовић.
 


Утакмица 17. кола Прве футсал лиге РС између домаћег КМФ "Радник Сити" и КМФ "Гласинац" Соколац игра се у недјељу 27. марта 2022. године у дворани Гимназије са почетком у 18:30х.

-Позивамо све наше симпатизере да нам се придруже на трибинама у што већем броју", позвали су из новог премијерлигаша, КМФ "Радник Сити".