ШАМПИОНСКИ РЕЗУЛТАТИ ЏУДО КЛУБА"ПАНТЕР" У БАЊА ЛУЦИ :: Semberija INFO ::

 

ШАМПИОНСКИ РЕЗУЛТАТИ ЏУДО КЛУБА"ПАНТЕР" У БАЊА ЛУЦИ


Foto
На Првенству Републике Српске у џудоу за старије пионире и јуниоре "Бања Лука 2022" одржаном протеклог викенда, гдје је наступило 300 такмичара из 38 џудо клубова, такмичари "Пантера" постигли су значајне резултате.

Шампионским темпом, као и до сада, сестре Ђурић, Јована и Милица, потврђују свој труд и доносе двије златне медаље!
Сребрна је била Вера Павличевић, као и Милица Ђурић. 
Максим Петровић и Матија Добранић освојили су друго мјесто, а Василије Хржић доноси бронзану медаљу у Бијељину.



Цјелокупни пласман са Првенства, за клуб је доказ да у масовној конкуренцији, такмичари "Пантера" стоје у самом врху. Младе пионирке су сребрне, а јуниорке бронзане. 
 
Сви такмичари који су носиоци медаља, стекли су право учешћа на Првенству Босне и Херцеговине које ће се одржати у Витезу за 15 дана. Из џудо клуба "Пантер" истичу задовољство јер се тренд високо постављених циљева и успјеха наставља, што такмичари својим резултатима оправдавају гдје год да се појаве на такмичењима.
 
- Велико је задовољство имати овакве шампионе и шампионке у клубу, уопште у Граду Бијељини. Сјајни резултати наших такмичара и такмичарки на републичким и државним првенствима само су потврда колико се предано, озбиљно и посвећено ради у нашем клубу. Када имате из сваке генерације,сваке узрасне категорије, врхунске резултате, понос је мала ријеч за опис како се ми осјећамо јер имамо рекацију на све оно што се улаже у дјецу.



За ову годину смо поставили високе циљеве и већ сада можемо да кажемо да смо презадовољни са досадашњим резултатима и што смо задржали веома високу позицију у генералном пласману. Наша дјеца имају добре услове за тренинге, имају врхунске тренере и ми се трудимо да им на сваки начин помогнемо да буду што бољи, што они свакако својим одличним наступима на такмичењима показују. Ово је прилика да се упути и позив за све родитеље да дјецу доведу на тренинге џудоа у Џудо клуб "Пантер" да спознају древну вјештину и науче да буду велики борци, истакао је Огњен Ђука, предсједник Џудо клуба "Пантер" Бијељина.