У ЦИЉУ ПРОМОЦИЈЕ КОШАРКЕ :: Semberija INFO ::

 

У ЦИЉУ ПРОМОЦИЈЕ КОШАРКЕ


Кошаркашки савез Републике Српске ради на свим пољима како би кошарка сваким даном била све боља и заступљенија.

Осим рада на терену, Кошаркашки савез Републике Српске жели да се приближи корисницима и на глобалним мрежама. 

Тако је у функцији нови, официјелни сајт КСРС, модернијег дизајна. Осим модернијег дизајна, насловна страна сајта КСРС добила је и нови изглед, гдје ће корисници моћи да одаберу категорије и теме које их највише интересују. 

На новом сајту ћете у наредном периоду моћи пронаћи податке о свим клубовима и играчима који учествују у Првој лиги Републике Српске, као и онима који играју нижи ранг. Моћи ћете сазнати и појединости из рада свих Подручних савеза, као и млађих категорија, којима ће бити посвећена посебна пажња. Уредно ће бити постављани и билтени свих категорија у обје конкуренције од пионира до сениора.

У наредном периоду биће биран и најкориснији играч кола, све у циљу промоције кошарке. 

С обзиром на то да је нови сајт тек постао доступан, као и да су тренутно такмичарске сезоне у оквиру КСРСа при крају, свакако да ће услиједити ажурирање свих података, као и стављање у функцију и других иновација на сајту, до почетка наредне сезоне.

Посјетите нови редизајнирани сајт на адреси: www.ks.rs.ba, уз спортски поздрав, поручује Александар Ђурђевић, предсједник Кошаркашког савеза РС.