ФК РАДНИК СУТРА ДОЧЕКУЈЕ СЛОБОДУ :: Semberija INFO ::

 

ФК РАДНИК СУТРА ДОЧЕКУЈЕ СЛОБОДУ


Након једнонедјељне репрезентативне паузе, наставља се Премијер лига БиХ у фудбалу. Фудбалери Радника сутра дочекују комшије из Тузле, екипу Слободе, у сусрету који има велики значај за оба састава. Радник је тренутно "фењераш" на табели и свака утакмица му је квалификациона у борби за опстанак, док је Слобода у серији лоших резултата и налази се у доњем дијелу табеле.

- Слобода је противник по мјери. Можда и најбољи којег смо могли у овом тренутку да дочекамо, екипа која такође, као и ми, има великих проблема. Наравно, као и у сваку другу утакмицу улазимо са циљем да остваримо побједу. Свјесни смо да до тријумфа нећемо доћи лако, али сматрам да ће све зависити од нас. Ако играчи схвате озбиљно овај меч, дају свој максимум, побједа не би требала доћи у питање“, рекао је Велибор Ђурић, тренер ФК „Радник“.
Свјесни су у Раднику колико би им евентуална побједа значила у борби за опстанак.

- Слобода је промјенила тренера, имају доста проблема, но то нас неће заварати. Даћемо све од себе да у суботњем дуелу изађемо као побједници. Атмосфера међу играчима је добра, сви једва чекамо да почне меч и да покажемо да је Раднику мјесто међу премијерлигашима“, оптимиста је Иван Ђорић, играч Радника.

За меч против Слободе тренер Ђурић неће моћи да рачуна на Благојевића и Мотику а сви остали су у погону и конкуришу за први састав. Двојица новајлија Дејан Максимовић и Харис Ханџић такође су у конкуренцији за сутрашњи меч.