ТРИ ЗЛАТА НА ПРВЕНСТВУ БИХ :: Semberija INFO ::

 

ТРИ ЗЛАТА НА ПРВЕНСТВУ БИХ


Протеклог викенда у Лукавцу је одржано Првенство Босне и Херцеговине за млађе пионире и кадете  на којем је наступило око 350 такмичара из 50 клубова. Џудо клуб „Пантер“ из Бијељине  је у укупном пласману за млађе пионире био најуспјешнији освојивши пехар за прво мјесто.

У категорији пионира златне медаље су освојили Слободан Ћурчић и Горан Ђурић док је Милица Хржић освојила бронзану медаљу. Три кадеткиње Пантера су се попеле на побједничко постоље. Златну медаљу је освојила Теодора Трифковић док су се сребром окитиле Милкица и Милица Ђурић.



Ово је наставак добрих резултата које су млади џудисти Пантера остварили на Првенству Републике Српске за млађе пионире и кадете које се 19. марта одржало у Бијељини. И тада су Слободан Ћурчић, Горан Ђурић и сестре Ђурић били златни и понијели титулу првака Републике Српске.

Освајачи првих и других мјеста на Првенству БиХ ушли су у састав репрезентације БиХ и тако стекли право наступа на првенствима Балкана и Европе. Такмичаре је водио тренер Владимир Ђокић
-Пионири су на најбољи могући начин презентовали најбољу школу џудоа у РС и БИХ. Масовност и квалитет су наш мото дуги низ година на чему се морамо захвалити нашим тренерима, родитељима и управи клуба на челу са предсједником Огњеном Ђуком који уз велике напоре изводе дјецу на прави пут и чине их побједницима како на татамију тако и у животу. Учинили су нас још једном поносним и срећним“, кажу из управе Џудо клуба „Пантер“.