ИСТОРИЈСКИ УСПЈЕХ ЗА АК „АКАДЕМАЦ“ У БРЧКОМ :: Semberija INFO ::

 

ИСТОРИЈСКИ УСПЈЕХ ЗА АК „АКАДЕМАЦ“ У БРЧКОМ


На екипном Првенству Републике Српске у крос трчању одржаном током јучерашњег дана у Брчком такмичари АК „Академац“ остварили су историјски резултат у овој дисциплини.
 
У одличној организацији брчанског Атлетског клуба „Cross“ на првенству је учествовало десет атлетских клубова и 159 такмичара. Млади бијељински атлетичари су се три пута пењали на побједничко постоље те остварили друго мјесто за женске екипе у укупном пласману у Републици Српској. У јуниорској категорији шампионке у кросу постале су Исидора Вулић, Јована Милошевић и Тамара Станишић.

-Пехар у Бијељину су понијеле наше сјајне цицибанке Милица Кулишић, Ивана Јанковић, Данијела Медан и Анђела Раденковић поставши вицешампионке Републике Српске. Такође, друго мјесто, титула вицешампиона Републике Српске припала је и нашој убједљивој екипи цицибана у саставу Зоран Благојевић, Павле Савић, Сергеј Кулишић, Милош Јефић и Јован Јосић. Морамо похвалити борбеност, залагање и труд чланица наше екипе пионирки у саставу Ивона Ћевриз, Анастасија Ћубић те сестара Анђелине, Николине и Валентине Лакетић које су освојиле четврто мјесто и којима је фалило само мало спортске среће да дођу до побједничког постоља“, саопштили су из АК „Академац“.

АК АКАДЕМАЦ