БЕЗ ГОЛОВА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ: МУМИНОВИЋ ХЕРОЈ РАДНИКА :: Semberija INFO ::

 

БЕЗ ГОЛОВА НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ: МУМИНОВИЋ ХЕРОЈ РАДНИКА


Foto
Градски стадион у Бијељини био је мјесто одигравања другог дуела 26. кола М:тел Премијер лиге БиХ у којем су снаге одмјерили ФК Радник и ФК Вележ.
 
Фудбалери Радника су направили прву шансу на утакмици када је у трећој минути по лијевој страни прошао Никић и асистирао Живковићу пред голом Мостараца. Ударац који је услиједио голман Вележа је лако укротио. Услиједила је дефанзива домаћих уз неколико неуспјешних покушаја контранапада. На другој страни, гости су имали изгледне прилике у шестој минути преко Пеце, седмој преко Хасановића и 28. преко Вехабовића. Голман Радника, Азир Муминовић је у овим ситуацијама био на нивоу задатка. Вриједи споменути шут Пантелића при крају првог полувремена када је прецизно гађао горњи лијеви угао гола Славише Богдановића али је и овај ударац без проблема заустављен. 
 
У другом полувремену домаћи су заиграли нешто агресивније што је резултирало одличном приликом у 53. минути када је Пантелић изашао сам пред голмана Вележа који феноменално брани свој гол. Услиједиле су двије велике шансе Вележа у само једној минути али је голман Радника био непремостива препрека за ударце Брандаа и Анђушића. До краја утакмице, изузев снажног шута Радовца у 90. минути који је и овај пут укротио голман Радника, није било изразитих шанси. Био је то седма одбрана Азира Муминовића на вечерашњој утакмици.
 
Након одиграних 90 минута фудбалери Вележа могу жалити јер су имали изгледније прилике које нису реализовали док су фудбалери Радника освојили важан бод у борби за опстанак у Премијер лиги БиХ.
 
 ФК Радник: Муминовић, Никић (75.' Урошевић), Вазда (46.' Марковић), Васић (82.' Мотика), Благојевић, Ристановић, Шарић (46.' Сушић), Живковић (68.' Ханџић), Ђорић, Пантелић, Шуберт.

ФК Вележ: Богдановић, Радовић, Бајрић, Зељковић, Пршеш, Анђушић, Пецо (64.' Брандао), Хасановић (64.' Радовац), Вехабовић (76.' Џанковић), Зајмовић, Дејановић (64.' Салчин).

(Семберија инфо)