МИХАЈЛОВИЋ ПРВИ ПУТ ПРЕД НОВИНАРИМА ПОСЛЕ ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

МИХАЈЛОВИЋ ПРВИ ПУТ ПРЕД НОВИНАРИМА ПОСЛЕ ИЗЛАСКА ИЗ БОЛНИЦЕ


Foto
Први пут од како је изашао из болнице након што је месец дана провео на терапијама због опаке болести, Синиша Михајловић се обратио новинарима. Рекао је да му је сада било значајно теже и да му је опоравак од леукемије био много гори него лане, али да је срећан што поново може да се врати нормалном животу.

Њега је одмах по изласку из болнице дочекала супруга, а неколико пута су се испод његовог прозора окупљали навијачи како би му певали песме и пружили подршку. Он је водио тим са даљине, шаљући поруке и упутства својим помоћним тренерима, тако да можемо рећи да га фудбал никада заправо није оставио на миру.
 

- И ви сте мени недостајали, ви сте нужно зло. Када вам се у животу десе неке ствари, схватите колико вам недостају неке ствари за које никад не бисте помислили да ће вам фалити, као рецимо ви - рекао је Миха новинарима.

Рекао је да му је у болници било више него тешко, јер није имао контакт са другим људима и само је једном видео супругу за више од месец дана. Управо та самоћа га је највише и погодила.

- Било је ментално теже да издржим овога пута. Због короне сам стално морао да будем сам, само сам једног дана видео своју супругу на три сата. Откако су ме примили у болницу циљ ми је био да се вратим што пре. Сада сам већ домаћи у болници "Сант Орсола", када се све заврши моћи ћу да будем водич овде - поручио је Михајловић.

Пресрећан је што се после толико времена вратио фудбалу и ономе што највише воли.
- Када сам схватио да ћу после 30 дана моћи да се вратим на терен било је феноменално, осетио сам емоције које раније нисам познавао. Здравље вам омогућава да уживате у животу, али болест вас натера да схватите суштину.

Каже да га је у одсуству са клупе повредила изјава Симонеа Инзагија.
 
- Меч са Интером је био најбитнији и осетио сам да је Интер мислио да ће добити меч и пре него што су изашли на терен и то ме је наљутило. Рекао сам момцима пре меча то, а иако волим Интер и поштујем Симонеа Инзагија повредио ме је њихов однос пре утакмице.
 
(Телеграф)