РУКОМЕТНИ КЛУБ „БИЈЕЉИНА“ ОРГАНИЗАТОР ЗАВРШНОГ ТУРНИРА РС :: Semberija INFO ::

 

РУКОМЕТНИ КЛУБ „БИЈЕЉИНА“ ОРГАНИЗАТОР ЗАВРШНОГ ТУРНИРА РС


Foto
Рукометни клуб „Бијељина“ добио је прилику да организује завршни турнир Омладинске лиге Републике Српске у рукомету за дјечаке рођене 2009. године и млађе. На турниру учествује осам екипа из Бањалуке, Добоја, Зворника, Козарске Дубице, Билеће, Брчког и Бијељине. Екипе које освоје прва три мјеста пласираће се на завршни турнир за шампиона БиХ у овом узрасту.



-Нама, у РК „Бијељина“ чини велику част да је Рукометни савез Републике Српске одабрао нас за организатора овог турнира. Током данашњег и сутрашњег дана имаћемо прилику гледати јако квалитетан омладински рукомет, што нам потврђују одличне утакмице које су до сада одигране. Видјели смо јако много квалитетних појединаца, много уиграних и добро осмишљених комбинација што све говори о квалитетном раду са овом  дјецом у њиховим матичним клубовима. Што се тиче дјечака из нашег клуба ми са правом од њих очекујемо једну од медаља и пласман даље“, рекао је предсједник РК „Бијељина“, Богдан Ранкић.

Организацију турнира је, поред Рукометног савеза подржала и Градска управа Града Бијељина. Градоначелник Љубиша Петровића је након званичног отварања турнира, искористио прилику да се фотографише са младим спортистима.



-Једна дивна, фантастична слика данас иде из наше Бијељине. Лијепо је видјети све вас, сву ову омладину са вашим тренерима јер ви сте најбоље што Република Српска има. На утакмицама које слиједе, желим вам доста снаге, издржљивости, упорности, храбрости и посвећености. Такође, не само данас, желим вам спортске успјехе гдје год да се појавите“, рекао је градоначелник Петровић.

(Семберија инфо)