РАД И ТАЛЕНАТ НЕ ОСТАЈУ НЕПРИМИЈЕЋЕНИ :: Semberija INFO ::

 

РАД И ТАЛЕНАТ НЕ ОСТАЈУ НЕПРИМИЈЕЋЕНИ


Мустафа Шукиловић, првотимац ФК "Тузла Сити" добио је позив селектора У21 репрезентације БиХ Слободана Старчевића за први наступ у државном дресу ове селекције. За све оне који прате развој овог младог фудбалера позив селектора Старчевића није никакво изненађење. 

Рођен је 2003. године у Јањи гдје је играо за пионире ФК „Подриње“. Потом, у ФК „Радник“ из Бијељине, играо је за кадетску и јуниорску селекцију да би фудбалску сезону коју управо испраћамо одиграо у сениорској екипи премијерлигаша ФК „Тузла Сити“. 



До сада је млади Шукиловић наступао за неколико узрасних репрезентативних селекција БиХ. Први меч у репрезентативном дресу одиграо је 26. априла 2019. године у пријатељској утакмици са У16 селекцијом Арменије. Од тада је, у пријатељским и квалификацијским утакмицама наступао 27 пута у дресу репрезентације од чега је током 2021. године за У19 селекцију наступао 12 пута. На седам утакмица је носио капитенску траку.



Позив за наступ за У21 селекцију је доказ континуираног напретка овог младог семберског бисера. Свој квалитет ће имати прилику још једном показати на пријатељском двомечу са младим фудбалским надама Сјеверне Македоније. Утакмице су планиране за 10. и 12. јун 2022. године у Скопљу.


Семберија инфо - И. Гутић