КК БОРАЦ У ПОСЈЕТИ БАЊАЛУЧКОЈ ПИВАРИ :: Semberija INFO ::

 

КК БОРАЦ У ПОСЈЕТИ БАЊАЛУЧКОЈ ПИВАРИ


Foto
Бањалука, 07.06.2022. године - Бањалучка пивара је угостила кошаркаше из КК Борца, а посјета је уприличена поводом постигнутих одличних резултата наших кошаркаша, а  што је био још један од начина да се учврсти досадашња успјешна сарадња.
 
Тим поводом утиске су изнијели предсједник УО КК Борац Бањалука, господин Милан Ђајић и представници компаније Бањалучка пивара.
             
“Драго нам је што су данас наши пријатељи из КК Борца овдје у Бањалучкој пивари да заједно прођемо кроз погоне производње и упознамо се са процесом производње Нектар пива и других производа из асортимана Бањалучке пиваре. Посебно нас чини срећним што су наши кошаркаши забиљежили значајне резултате и освојили КУП Републике Српске на чему им овом приликом и честитамо, ” поручили су из Бањалучке пиваре.


 
,,Изузетна нам је част што смо данас овдје у Бањалучкој пивари  јер смо изузетно поносни што је највећи бањалучки бренд Нектар пиво наставио сарадњу са “КК Борац”, те што је ова сезона најуспјешнија такмичарска сезона у посљедњих 15 година. Наравно и пласман у Лигу за шампиона БиХ је један од циљева који смо поставили на почетку сезоне и који смо остварили. Све ово не би било могуће без подршке наших спонзора у које се убраја и Пивара, која је препознала потенцијал улагања у нашу црвено-плаву породицу,” рекао је овом приликом  Милан Ђајић предсједник УО КК Борац Бањалука.
 
Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду,  имају за циљ популаризацију кошарке и мотивисање што већег броја младих да се баве спортом. Као резултат успјешне сарадње,  након 14 година КК Борац је освојио КУП Републике Српске, док су такмичење у КУП-у БиХ окончали у полуфиналној фази такмичења, а регуларни дио АБА 2 лиге завршили су на трећој позицији.