РАДНИКОВИ ДЈЕЧАЦИ ИЗБОРИЛИ НАСТУП У БЕЧУ :: Semberija INFO ::

 

РАДНИКОВИ ДЈЕЧАЦИ ИЗБОРИЛИ НАСТУП У БЕЧУ


Foto
У Брчком је од 27. до 29. маја одржан фудбалски турнир за младе наде овога спорта, 10. Буллс Цуп. Турнир је био међународног карактера а окупио је преко 1000 фудбалера из шест европских земаља. Такмичили су се фудбалери узраста од 2010. до 2014. годишта. Најважније од свега је чињеница да је Буллс Цуп Брчко био квалификациони турнир за велику смотру младих фудбалера, „Цхампионс Тропхy“ који ће се одржати у Бечу од 17. до 19. јуна.

У узрасној категорији, 2010. годишта фудбалери ФК „Радник“ су освојили друго мјесто и као вицешампиони се пласирали на завршницу у Бечу.

-Освајањем другог мјеста на турниру  у Брчком у генерацији 2010. ми смо се квалификовали и добили позив да учествујемо на престижном „Цхампионс тропхy“ турниру у тој генерацији. Турнир се одржава у Бечу а тамо ће учествовати екипе попут Ливерпула, Олимпик Марсеја, Борусије Дортмунд, као и Динама из Загреба, Црвене звезде из Београда, Партизана“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Предраг Ристић, тренер Радникових дјечака не кријући радост што се Раднику  указала велика прилика да учествује и представи клуб и град на једном тако великом и јаком турниру.

-Учешће на турниру у Бечу ће за Делића, Бошњаковића, Н. Самарџића, Ф. Самарџића, Петровића, Тешића и остатак екипе значити веома много. Ово је награда за њихов рад и игре у претходном периоду, као и мотивација која ће им у наредном периоду итекако значити“, закључио је тренер Ристић.

(Семберија инфо)