VLADIMIR BRADONJIĆ META ŽELJEZNIČARA :: Semberija INFO ::

 

VLADIMIR BRADONJIĆ META ŽELJEZNIČARA


Foto
Жељезничар је јучер почео са припремама за нову сезону, а у наредним седмицама радиће се и на комплетирању играчког кадра за нову сезону Премијер лиге Босне и Херцеговине.

Тренер Плавих, Едис Мулалић, имаће пуне руке посла, а два појачања су већ стигла на Грбавицу, Сантос Цлерисмарио из приједорског Рудара, те Џенан Харачић из ГОШК-а.

И наредно појачање могло би да буде у офанзивном дијелу тима. Према нашим сазнањима клуб са Грбавице је већ контактирао менаџера Владимира Брадоњића, фудбалера ПАОК-а са жељом да овог крилног нападача доведе на позајмицу.

Брадоњић је у претходној сезони наступао за Б тим ПАОК-а, но његов боравак у Солуну испресјецан је за двије незгодне повреде због које није играо за "црно-бијеле" превише. И сада, када се љетос требао појавити на припремама првог тима доживио је нову повреду од које се успјешно опоравио, али је одлука да он поново наступа за Б тим. Ипак, с обзиром на то да друга лига Грчке почиње тек у другој половини новембра и њему би одговарала позајмица у неки клуб гдје би се вратио у нападачку форму.

За његове услуге интересовали су се и још неки бх. клубови, а видјећемо каква ће на крају бити одлука.