НЕКТАР ПИВО ЗВАНИЧНО ЈЕ ПИВО ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

НЕКТАР ПИВО ЗВАНИЧНО ЈЕ ПИВО ФУДБАЛСКЕ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ СРБИЈЕ


Foto
Бањалука, 15.06.2022.године - Бањалучка пивара и Фудбалски савез Србије потписали су уговор о партнерству којим је Нектар пиво постало званично пиво фудбалске репрезентације!
 
“Поносни смо што као једина пивара из Републике Српске можемо да подржимо фудбалску репрезентацију Србије, посебно у периоду када се репрезентација припрема за најзначајнији фудбалски спортски догађај - Светско првенство у Катару. Ово је посебан дан за нас, јер представља корак даље у нашем стратешком опредељењу да подржимо спорт, значајне спортске организације и манифестације у Републици Српској и Србији, где је Нектар постао пиво које се сваким даном све више тражи. Захваљујем се нашим фудбалским звездама које су радо прихватиле да буду носиоци кампање у којој ће нам поручивати - Немој да мрачиш, попиј светло!”, истакао је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.
 
“Захваљујем се Бањалучкој пивари и Нектар пиву на поверењу које су нам указали потписивањем овог уговора. За све нас у Фудбалском савезу Србије велика је ствар и срећни смо да коначно један бренд из Републике Српске буде представљен целој нацији, посебно што је тако другачији. Репрезентација Србије одувек је имала велику подршку народа у Републици Српској, бројне навијаче који су увек уз репрезентацију и верујемо да ћемо кроз сарадњу са Бањалучком пиваром те везе додатно оснажити. Нама је циљ да са добрим резултатима репрезентације обрадујемо сав наш народ, где год живео - у Србији, Републици Српској или широм дијаспоре. Идемо заједно у нове победе!” истакао је Ненад Бјековић, замјеник предсједника Фудбалског савеза Србије.
 
Љубитељи фудбала имали су прилику да током фудбалског дуела репрезентација Србије и Словеније у Лиги нација, премијерно виде први у низу тв спотова у којима наши фудбалери поручују: Немој да мрачиш, попиј свијетло. Нектар пиво.
 
Истичемо да је Бањалучка пивара већ остварила сарадњу и подржала у овој години: Фудбалски клуб Борац Бања Лука, Кошаркашки клуб Борац Бања Лука, Кошаркашки клуб Црвена Звезда Београд, Свјетско првенство у рафтингу Бања Лука, Рун анд море полумаратон у Бањој Луци, Фудбалски клуб Текстилац Дервента, Рукометни клуб Младост Бања Лука, Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука, Пливачки митинг 14.Бања Лука Опен, Нектар Футсал Дервента, 4Фаллцон трка Бања Лука, Нектар Бум љетња лига Бијељина.