СВЕ СПРЕМНО ЗА 2. ЉЕТНИ КАРАТЕ КАМП "СУТОМОРЕ 2022" :: Semberija INFO ::

 

СВЕ СПРЕМНО ЗА 2. ЉЕТНИ КАРАТЕ КАМП "СУТОМОРЕ 2022"


Foto
У периоду између 19. и 26. јуна у Сутомору ће се у организацији Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине (РКС БМСиП) одржати љетни карате камп "СУТОМОРЕ 2022".
 
Камп се одржава другу годину са планом да постане традиционалан. Оно што је најважније, камп је отворен за све заинтересоване клубове и појединце. 

Према тренутним пријавама у суботу ће из Модриче и Бијељине пут Сутомора кренути око 130 каратиста и каратисткиња свих узрасних категорија из клубова: КК "Емпи" (Теслић), КК "Кима" (Дервента), КК "Синђелић" (Б.Лука), КК "Врбас" (Б.Лука), КК "Шампион" (Модрича), КК "Дрвар" (Дрвар), КК "Соко" (Брчко), КК "УНСУ" (Бијељина), КК "Шампиони" (Бијељина), КК "Пантери-плус" (Бијељина), КК "Дрина" (Зворник), КК "Српски Соко" (Зворник), КК "Милош Делић" (Братунац) и др.
 
-Сви они ће седам дана тренирати два пута дневно са инструкторима и тренерима кампа: Неђом Иконићем, Милорадом Марковићем, Гораном Ивковићем, Синишом Зарићем, Бранком Гајићем, Миланом Бојићем, Драгишом Јовановићем и другим тренерима учесницима кампа. У склопу предвиђених активности одржат ће се полагање за мајсторска карате звања, као и припреме за предстојећи наступ у WКФ Свјетској карате1 лиги за младе, крајем мјесеца у Поречу", стоји у саопштењу Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине.