БУМ љетна лига: Одигране четвртфиналне утакмице, данас завршница лиге :: Semberija INFO ::

 

БУМ љетна лига: Одигране четвртфиналне утакмице, данас завршница лиге


Синоћ су одиграни последњи четвртфинални сусрети "БУМ љетне лиге 2019 - Јелен куп", у које су се у претходним утакмицама квалификовале екипе Моја кафаница, Мост Прибој, Мајстор за пиво, Кафе бар Пузле, Спорт Висион, Пеђа Буха, Бемакс и АД Водовод.



Резултати утакмица су: Моја кафаница - Мост Прибој 5:0 Мајстор за пиво - Кафе бар Пузле 7:0 Спорт Висион - Пеђа Буха 2:0 Бемикс - АД Водовод 2:1

У полуфинале су се пласирали Мајстор за пиво, Моја кафаница, Спорт Висион и Бемикс.



Данас ће прво бити одигране двије утакмице полуфинала, затим меч за треће мјесто, а на крају и утакмица која ће одлучити ко је побједник  "БУМ љетне лиге 2019 - Јелен куп".

Да подсјетимо, у периоду од од 24. до 30 јуна, на тереним ОШ "Свети Сава" Бијељина, 16 екипа борило се за освајање наградног фонда од 6.500КМ.

У пријеподневним часовима играле су млађе селекције, а током финалне вечери публика ће моћи да ужива у ревијалном мечу бијељинских легенди који су прославили мали фудбал у Бијељини.

Улаз током групних фаза коштао је 1КМ, а за финално вече 2КМ.

Куповином улазнице постајете потенцијални освајач ЛЕД ТВ-а, или неке друге вриједне награде.



Бијељинско Удружење младих "БУМ" позива све заинтересоване да вечерас дођу и испрате последње вече "БУМ Лјетне лиге 2019 - Јелен куп".

Бијељина данас/Удружење младих БУМ