"ДОЛАЗИО САМ ПИЈАН НА ТРЕНИНГЕ РЕАЛА" :: Semberija INFO ::

 

"ДОЛАЗИО САМ ПИЈАН НА ТРЕНИНГЕ РЕАЛА"


Бивши фудбалер Реала и репрезентативац Бразила Сисињо признао је да је пијан долазио на тренинге мадридског клуба, преносе бразилски медији.

"Ако питате да ли сам икада дошао на тренинг Реала пијан, одговорићу да јесам. После алкохола пио сам кафу, а онда сам се "туширао" парфемом. Тај трик би ми успео сваки пут, а никада ме нису ухватили", рекао је Сисињо за "ЕПТВ".

Он је истакао да су његови проблеми с алкохолом почели када је Реал преузео Бернд Шустер.

"Никада нисам престао да пијем пиво, а почео сам са 13 година. Рекли су ми да је пиво добро, да је храњиво. Пио сам доста. Скоро 20 година сам био алкохоличар, пио сам 10 до 12 пива дневно. Нисам могао да попијем дневно само једно или два пива, пио сам док не паднем са ногу. И тако сваки дан. Волео сам и да пушим. Нисам пушио ако нисам пио, а проблем је био у томе што сам пио сваки дан", рекао је Сисињо.

Бразилски фудбалер је 2007. године напустио Реал и прешао у Рому за 11 милиона евра.

"Као фудбалеру, било ми је лако, није ми био потребан новац за пиће. Почео сам да пијем после тренинга, одрадио би физиотерапију, а онда сам дошао кући у два поподне. Престао сам да пијем тек у четири ујутро. Изгубио сам углед и статус када су људи видели да на тренинге Роме долазим пијан", закључио је Сисињо.

Он је фудбалску каријеру завршио пре четири године, а играо је за Ботафого, Атлетико Минеиро, Сао Пауло, Реал, Рому, Виљареал, Ресифе, Сивас и Брасилиенсе.

Сисињо (41) играо је за Реал у сезони 2006/2007. За Бразил је одиграо 15 утакмица.

(Тањуг)