Звијезда 09 угостила Партизан :: Semberija INFO ::

 

Звијезда 09 угостила Партизан


Семберија и Мајевица јуче су били обојени у црно–бијелу боју. Гостовање београдског Партизана изазвало је велико интересовање љубитеља фудбала, а на градском стадиону у Угљевику окупило се око 2.000 навијача који су током цијелог сусрета бодрили играче оба тима, али превасходно тим из Београда.

Сусрет је одигран у склопу припрема за наредну сезону а на крају побједа је очекивано припала Партизану који је славио са 2:0. Ово је Звијезди трећи меч у припремном периоду а прије овог одигране су утакмице против Чукаричког и Радника.



- Још увијек смо у раној фази припрема и како ми то волимо да кажемо, ноге су још тешке. Отишао је скоро комплетан тим из прошле сезоне, а њихов недостатак покушавамо надомјестити играчима из наших млађих селекција, а довели смо и неколико новајлија. Двојица Бразилаца Лукас Силва и Аугусто Кореиа, те Гвинејац Бангоура Малела добро су се уклопила у екипу и задовољан сам њиховим радом. Имамо млад тим, а до почетка шампионата неопходна су нам још три–четири квалитетна појачања по свим линијама, рекао је тренер Звијезде 09 Борис Савић.

Партизан је у Угљевик дошао након десетодневних припрема на Златибору, а тренер Саво Милошевић је такође дао прилику свим играчима.

- Још увијек смо у фази стварања тима за наредну сезону и у наредном данима очекујем долазак још неколико појачања. Сарадња са Звијездом 09 је све чвршћа и неки од играча из овог клуба су интересантни и Партизану, истакао је Милошевић.

Партизан ће наредних десет дана провести у Словенији на прирпемама, а Звијезду очекује период уигравања екипа како би били спремни за прво коло Премијер лиги БиХ

Звијезда – Партизан 0:2

Угљевик, градски стадион: гледлаца: 1500, судија: Дражен Марић (Бијељина), стријелци: 0:1 Лутовац (51), 0:2 Стевановић (57)

Звијезда: Дејановић, Јанковић, Лукас, Мехмедагић, Војновић, Цорреиа,   Бркић, Благојевић, Стјепановић, Живковић, Предраговић. Играли су још: Манојловић, Филиповић, Ковачевић, Пармаковић, Малела, Дјелмић,  матић, Попара, Мандић, Асентић, Томић. Тренер: Борис Савић

Партизан: Кљаић, Пешутић, Вујачић, Павловић, Шеховић, Здјелар, Смиљанић, Тошић, Павловић, Лакчевић, Ожеговић. Играли су још: Стевановић, Динга, Милосављевић, Шћекић, Момчиловић, Лутовац, Стевановић, Ивановић, Станојловић, Јовановић. Тернер: Саво Милошевић

Инфо Бијељина/Д.Тешић