ФУДБАЛСКИ КЛУБ РАДНИК ПРАВИ ТИМ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ :: Semberija INFO ::

 

ФУДБАЛСКИ КЛУБ РАДНИК ПРАВИ ТИМ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ


Foto
Иако је до почетка прволигашке сезоне у Републици Српској остало тридесетак дана играчки кадар Радника постепено се комплетира. Доста је времена требало да се ситуација у семберском прволигашу стабилизује након испадања из Премијер лиге БиХ, након десет узастопних година. Бијељинци су прије некилико дана кренули са припремама, а полако се и играчки кадар формира, обзиром да је клуб на крају сезоне напустио готово цио тим.
 
- С обзиром да смо остали без читавог тима у овом тренутку је најважније да у што краћем року доведемо младе играче који имају иза себе једну или двије сезоне играња у континуитету. Исто тако, у плану нам је да тим појачамо са три до четири искуснија играча која би помогла млађим играчима да се што прије адаптирају у новој средини", рекао је тренер Радника Велибор Ђурић.
 
Ђурић каже да Радник неће ићи на припреме, те да ће цио тренажни процес његова екипа обавити у БијеЉини.
 
- Ми у овом тренутку правимо, слободно могу да кажем, нови тим и истина је да немамо довоЉно времена а исто тако нећемо ићи на припреме које би нам пуно значиле у овоме тренутку. Сматрам да и поред неодласка на припреме можемо доста урадити овдје у БијеЉини јер имамо све услове за добар и квалитетан рад. Протеклих дана момци одлично раде, а почетком ове недјеље убацили смо још један тренинг у наш распоред тако да ћемо два пута дневно тренирати. За сада немамо проблема са повредама и сви који су се одазвали прозивци испуњавају своје обавезе", рекао је на крају Ђурић.
 
Играчи који су до сада појачали Радник: Славен Стјепановић (Звијезда 09), Никола Станишић (Дрина Зворник), Стефан Шавија (ФК Текстилац Оџаци), Адесхина Фатаи (ФК ЖеЉезничар, Сарајево), Ненад Рашевић (Слобода, Нови Град) и Немања Матовић (ОФК Црњелово).
 
(Спорт Бијељина)