ТАКМИЧАРИ КК "УНСУ" УБЈЕДЉИВИ У ПРВОМ КОЛУ РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ :: Semberija INFO ::

 

ТАКМИЧАРИ КК "УНСУ" УБЈЕДЉИВИ У ПРВОМ КОЛУ РЕГИОНАЛНЕ КАРАТЕ ЛИГЕ


Foto
У организацији Регионалног карате савеза Бирач, Мајевица, Семберија и Посавина у Дервенти је одржано прво коло Регионалне БМСиП-е карате лиге за младе и перспективне каратисте. Учешће је узело седам клубова са шест екипа у мушкој и четири у женској конкуренцији за пионире и пионирке до 13 година, те тридесетак такмичара у кадетској и јуниорској, мушкој и женској конкуренцији - појединачно.
 
-Представници нашег клуба бриљирали су, како у екипној, мушкој и женској конкуренцији тако и у појединачној конкуренцији кадеткиња и кадета. Обје наше екипе оствариле су максималан учинак побједивши у сва три одржана кола", стоји у саопштењу КК "УНСУ".


 
Постигнути резултати у прва три кола за пионире екипно:
КК "УНСУ" - КК "СРПСКИ СОКО" (Бијељина) 3:1,
КК "УНСУ" - КК "ШАМПОНИ" (Бијељина) 3:1,
КК "УНСУ" -КК "ПАНТЕРИ ПЛУС" (Бијељина) 3:1.
 
Постигнути резултати за пионирке екипно:
КК "УНСУ" - КК "КИМА" (Дервента) 3:0, КК "УНСУ" - КК "ШАМПИОНИ" (Бијељина) 2:2 (поб. на поен разлику)
КК "УНСУ" - КК "ШАМПИОН" (Модрича)
3:1. 
 
У појединачној конкуренцији кадета одрађена су два кола у којем је Милош Летић забиљежио двије побједе, а Иван Кнежевић по једну побједу и један пораз. У јуниорској и У21, мушкој и женској конкуренцији у овом колу КК "УНСУ" није имао представнике.
 
-У женској кадетској конкуренцији све три наше представнице одрадиле су по шест кола. Марија Гавриловић је побједила све своје противнице и у укупном пласману заузела прво мјесто, док је Милица Миа Вујић остварила скор од четири побједе и једног пораза, чиме је у укупном пласману заузела друго мјесто. Марија Трифковић остварила је три побједе и исто толико пораза, што ју је у укупном пласману позиционирало на треће мјесто. Овим резултатима наше кадеткиње су оствариле максималан учинак и својим пласманима дале допринос укупном броју освојених бодова нашег клуба у првом колу лиге. Са свим овим резултатима и бодовима наш клуб у укупном пласману послије првог кола чврсто држи прво мјесто", рекао је Горан Ивковић, тренер и предсједник КК "УНСУ".


 
Друго, завршно коло Регионалне карате лиге одржаће се у другој половини такмичарске сезоне када ће се одрадити преостали мечеви у екипној мушкој конкуренцији и појединачној кадетској,  јуниорској и У21 конкуренцији. 

-Наступом у Дервенти наш клуб завршава прву половину овогодишње такмичарске сезоне за коју можемо рећи да је била врло захтјевна, како у радном, такмичарском тако и у финансијском аспекту. Оно што је најважније, остварили смо скоро 100% зацртаних циљева са почетка сезоне што нас чини веома задовољним и поносним", рекао је тренер Ивковић.
 
За такмичаре КК "УНСУ" слиједи заслужени одмор. Већ почетком сљедећег мјесеца почеће припреме за наставак нимало лакшег другог дијела такмичарске полусезоне.