ПАРТИЗАН ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ, НОВИ ПАЗАР САВЛАДАО ЦРНО-БИЈЕЛЕ :: Semberija INFO ::

 

ПАРТИЗАН ТОНЕ СВЕ ДУБЉЕ, НОВИ ПАЗАР САВЛАДАО ЦРНО-БИЈЕЛЕ


Фудбалери Партизана наставили су са лошим партијама на старту сезоне пошто су вечерас поражени у уводном мечу четвртог кола Суперлиге на гостовању Новом Пазару са 1:0 (1:0).

Изабраници тренера Илије Столице послије два везана ремија против Радничког из Ниша (3:3) и ТСЦ (0:0) уписали су и први пораз у домаћем шампионату, у ком послије четири одиграна кола имају пет освојених бодова.

Са друге стране, Нови Пазар је после три везана пораза на старту првенства уписао први тријумф и побјегао са дна табеле.

Кључни моменат на Џаизкојн арени догодио се у 23. минуту када је штопер Партизана Синиша Саничанин фаулирао Мајдевца у казненом простору и скривио једанаестерац. За прекршај је добио жути картон, а како га је претходно судија Марко Ивковић опоменуо у 15. минуту , црно-бијели су до краја утакмице играли са играчем мање.

Прецизан са бијеле тачке био је Милош Мијић у 24. минуту , а испоставило се да је то био први и посљедњи гол на утакмици.

Нови Пазар је у наставку меча био опаснији ривал, али Исламовић и Мијић нису искористили своје шансе.

Покушао је тренер Партизана Илија Столица измјенама да размрда екипу, али резервисти Дијабате, Белић, Баждар и Лутовац нису много помогли црно-бијелима.

Утакмицу на Џаизкојн арени, на којој није било навијача због казне за екипу Новог Пазара, из ложе је посматрао и некадашњи репрезентативац Србије Адем Љајић, који је рођен у Новом Пазару, а дрес Партизана носио је од 2008. до 2010. године.

(Тањуг)