КАРАТЕ: ОДЛИЧНИ УТИСЦИ СА КАМПА У СЛОВАЧКОЈ :: Semberija INFO ::

 

КАРАТЕ: ОДЛИЧНИ УТИСЦИ СА КАМПА У СЛОВАЧКОЈ


Како смо и најавили протеклих пет дана наши такмичари и такмичарке у саставу Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине (БМСиП-е) боравили су у Словачкој (Банска Бyстрица) на  интернационалном кампу за младе и перспективне. Камп су водили селектори и национални тренери Словачке и Мађарске репрезентације.

Боравак у Банској Бистрици смо искористили на најбољи могући начин. Проширена је и договорена нова сарадња између наших пријатеља из Словачке и Мађарске. Прије свега одрадили смо први циклус припрема за наставак сезоне у септембру мјесецу. 

Утисци које доносимо из Словачке су заиста прелијепи, од услова у којима смо боравили и тренирали до гостропримства које су нам указали пријатељи из цмк "Банска Бyстрица" домаћина и организатора кампа.
У слободно вријеме имали смо прилику осјетити дио атмосфере са Европског Олимпијског фестивала за младе (EYOF) који се протеклих дана одржавао у  Банској Бстрици.

Од понедељка клуб креће да ради у пуном капацитету, а наши такмичари и такмичарке  настављају са припремама за наставак сезоне у којој нас очекују нека врло важна такмичења и велики број наступа на међународним турнирима. 
За реализацију одласка у Словачку захвални смо  Регионалним савезу БМСиП-е и нашем Генералном спонзору клуба
@LykosBalkanMetals.#unsukaratebn 


Прес служба кк "УНСУ"