ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ ОТВОРЕНА ВРАТА ЛИГЕ ШАМПИОНА :: Semberija INFO ::

 

ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ ОТВОРЕНА ВРАТА ЛИГЕ ШАМПИОНА


Фудбалери Црвене звезде ће у случају да елиминишу Пјуник у плеј-офу Лиге шампиона играти против бољег из дуела Макаби Хаифа – Аполон Лимасол. Првак Србије је имао среће на данашњем жријебу и има велику шансу да избори нови пласман у групну фазу елитног клупског такмичења.

Звезда сутра игра против Пјуника први меч 3. кола квалификација за Лигу шампиона, а данас су сазнали име потенцијалног ривала у плеј-офу који је уједно и посљедња препрека на путу до групне фазе. У случају да се пласирају у плеј-оф фудбалери Звезде ће први меч играти у Израелу или на Кипру, док је реванш у Београду.

Парови плеј-офа Лиге шампиона: Карабаг/Ференцварош - Шериф/Викторија Плзењ, Бодø/Глимт/Жалгирис - Лудогорец/Динамо Загреб, Макаби Хаифа/Аполон Лимасол - Црвена звезда/Пјуник, Копенхаген – Трабзон, Динамо Кијев/Штурм - Бенфика/Мидтјиланд, Унион/Глазгов Ренџерс - Монацо/ПСВ.

Први мечеви плеј-офа играју се 16. и 17. августа, а реванши су седам дана касније. Побједник ових двомеча играће групну фазу елитног клупског такмичења. Подсјетимо већ је познато 26 учесника Лиге шампиона и чека се преосталих шест. 25. августа ће бити одржан жријеб групне фазе Лиге шампиона.
 
(Независне)