ЗВЕЗДА ХРАБРО ПАЛА У ИЗРАЕЛУ: "ПАКАО" МАКАБИЈА ПРОГУТАО ЦРВЕНО-БЕЛЕ :: Semberija INFO ::

 

ЗВЕЗДА ХРАБРО ПАЛА У ИЗРАЕЛУ: "ПАКАО" МАКАБИЈА ПРОГУТАО ЦРВЕНО-БЕЛЕ


Доста маха је узело и слабо друго полувреме, где Звезда практично није имала нити једну прилику да уради нешто озбиљније на овом мечу.

Фудбалери Црвене звезде ће ипак морати у Београду да "ваде кестење из ватре", пошто су у првом мечу плеј-офа за Лигу шампиона поражени од Макабија у Израелу се 3:2, после веома занимљиве и диманичне утакмице где је виђено чак три преокрета. Стрелци за Звезду су били Александар Пешић и Гелор Канга, док су код Макабија погађали Шарон Шери и два пута Франци Пјеро.

Свако ко се нашао на стадиону Сами Офер није зажалио ове вечери јер је имао прилику да ужива у правој европској утакмици која је пленила раскошном и нападачком игром са обе стране, те је у скоро свих 90 минута виђен прави "ватромет" на терену. На жалост навијача из Србије, Звезда није успела да испрати темпо који су наметнули Израелци, поклекла је у другом делу игре и успела да испусти предност од 2:1, те тако и себи отежа пут до велике финансијске ињекције, али и такмичења у Лиги шампиона.

Осим одличне игре фудбалера, мора се истаћи и да су Израелци имали веома значајну подршку са трибина, где је, жаргонски речено, прави "пакао" дочекао изабранике Дејана Станковића, руку на срце, слично нешто се очекује и у Београду у наредни уторак у реванш мечу.

Макаби - Звезда 3:2
/Пјеро 18', 52', Шери 62' - Пешић 27', Канга 40'/