ХОШИЋ: ВЈЕРУЈЕМ О ОВЕ МОМКЕ! :: Semberija INFO ::

 

ХОШИЋ: ВЈЕРУЈЕМ О ОВЕ МОМКЕ!


Екипа Звијезде 09 након тешког гостовања код екипе Крупе и пораза резултатом 3:1 дочекује екипу Лакташа.
Анализу дерби утакмице против Крупе као и најаву данашње утакмице дао је шеф стручног штаба Звијезде 09 Џенан Хошић.

ПОРАЗ У ДЕРБИЈУ

"У прошлој утакмици је све добро почело, постигли смо погодак на вријеме и када смо требали докрајчити противника ми промашимо три или четири стопроцентне ситуације које противник казни одмах из контранапада.
Ова утакмица је дерби и могла је отићи и на једну и на другу страну. Овим путем честитам екипи Крупе на побједи и фер и коректном суђењу које је овај пут за сваку похвалу" - рекао је Хошић.

Хошић је истакао да ће за данашњу утакмицу направити пар корекција у играчком кадру из разлога згуснутог распореда и умора појединих играча, а да очекује он играча који добију шансу да је искористе на најбољи могући начи.

НЕКИ ВЕЋ ОТПИСУЈУ ЗВИЈЕЗДУ 09?!

Шеф стручног штаба рекао је да неки већ отписују Звијезду 09, па и људи блиски клубу. Како је рекао "До јуче смо били права премијерлигаска екипа, када смо побјеђивали фаворите".

МОМЦИ НЕ ЗАСЛУЖУЈУ ВРИЈЕЂАЊЕ СА ТРИБИНА НАКОН ЈЕДНЕ ЛОШЕ УТАКМИЦЕ

"Само да поручим да ови момци након једне лоше утакмице не заслужују да их се напада и вријеђа са трибина, а тек је почело и имамо 34 кола.

Они сигурно вриједе и то су показали много пута до сада, а ако неко мисли да се рјешава све неким псовањем и увредама онда је залутао у спорт.

Најважније да људи који мисле спортски вјерују у ове момке и нема сумње да ће они показати форму од прије 15 дана. Идемо заједно до побједе" - закључио је Хошић.

Утакмица Звијезда 09 и Лакташи игра се данас на стадиону Етно село Станишићи са почетком у 17.00 х.