ХОШИЋ: ЧЕСТИТКЕ МОМЦИМА НА ПОБЈЕДИ И КАРАКТЕРУ КОЈИ СУ ПОКАЗАЛИ :: Semberija INFO ::

 

ХОШИЋ: ЧЕСТИТКЕ МОМЦИМА НА ПОБЈЕДИ И КАРАКТЕРУ КОЈИ СУ ПОКАЗАЛИ


У четвртом колу Прве лиге Републике Српске екипа Звијезде 09 на свом терену забиљежила је побједу над екипом Лакташа резултатом 2:1. Након двије тешке утакмице забиљежена је побједа, а тренер Звијезде 09 Џенан Хошић није крио задовољство након побједе. 

"Тешка седмица иза нас. Послије изгубљена два бода у задњој минути и дерби утакмице тешко се било психички припремити за Лакташе који су, као што смо рекли и у најави утакмице, јако добра и организована екипа. Тренер Бајић је јако добро анализирао нашу игру и у првом полувремену затворио све прилазе своме  голу, а у додатку из једног контра напада Лакташи постижу погодак" - рекао је Хошић новинарима. 

Екипа Звијезде 09 дјеловала је немоћно до постизања гола, а како је вријеме одмицало почели су склапати коцкице. 

"За друго полувријеме смо направили пар корекција измјенама играча и формације и то је на крају уродило плодом.  Морам нагласити да су ову утакмицу момци добили својом вољом, жељом и карактером који су показали, јер тешко је играти под притиском резултата, јер циљ је један, а то су све млади момци. Ова побједа пуно значи за даљи наставак првенства и овим путем желим момцима да честитам прије свега на карактеру који су показали и жељи за побједом. И када су губили сви су жељели само побједу, није их задовољавао бод" - закључио је Хошић. 

У петом колу екипа Звијезде 09 гостује у Дервенти екипи Текстилца.