КК "УНСУ": НАЈМЛАЂИМА НОВА КАРАТЕ ЗВАЊА :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ": НАЈМЛАЂИМА НОВА КАРАТЕ ЗВАЊА


Протеклог четвртка у спортској дворани клуба "УНСУГYМ" у организацији КК "УНСУ", а уз подршку и одобрење Регионалног карате савеза Бирча, Мајевице, Семберије и Посавине и карате савеза Републике Српске одржано је полагање за виша ученичка карате звања. 

Пред трочланом комисијом у саставу Драгиша Јовановић (Предсједник комисије), Горан Ивковић и Милијан Трипуновић (чланови) њих тридесетак најмлађих чланова клуба показало је завидан квалитет знања али прије свега одличан приступ и ниво одговорности и жеље као и свеопшту дисциплину на чему се и заснива рад наше карате школе.



Посебну част и задовољство учинио нам је својим доласком и учешћем у раду комисије господин Драгиша Јовановић Предсједник карате савеза Републике Српске. Обраћајући се кандидатима и присутним родитељима он је похвалио рад нашег клуба и наше карате школе, затим услове у којима тренирамо и резултате које постижемо.

- У име Управног одбора клуба свим кандидатима који су полагали упућујемо најискреније честитке на новим и вишим карате звањима! 

Регионалном карате савезу као и карате савезу Републике Српске се захваљујемо на техничкој подршци, а Предсједнику савеза на посјети и учешћу у раду комисије", стоји у саопштењу Карате клуба "УНСУ".