ФК "РАДНИК" - БЕЗ КАЛКУЛИСАЊА ПО НОВА ТРИ БОДА :: Semberija INFO ::

 

ФК "РАДНИК" - БЕЗ КАЛКУЛИСАЊА ПО НОВА ТРИ БОДА


Foto
У просторијама ФК "Радник" данас је најављена утакмица 7. кола М:тел Прве лиге Републике Српске која ће се сутра одиграти између ФК "Радник" и ФК "Слобода" из Мркоњић Града. 

-Екипа Слободе је у прошлом колу остварила побједу на домаћем терену и сигурно да нам долазе са једном дозом самопоуздања. Ми смо се припремили, вјерујем да смо их добро анализирали и уочили њихове добре и лоше стране. Мене као тренера радује чињеница да смо након 20-так дана, напокон имали комплетну радну седмицу. Задовољан сам начином и приступом мојих момака. Вјерујем да ћемо остварити добар резултат ако будемо добри, растрчани и агресивни и тако наставити серију добрих резултата", рекао је Велибор Ђурић, тренер Плавих из Балканске улице.

Капитен ФК "Радник", Александар Васић похвално се изразио о екипи Слободе, подсјећајући да имају неколико квалитетних појединаца који су раније наступали у Премијер лиги БиХ. Без обзира на ту чињеницу, капитен је рекао да екипа Радника сутра без икаквих калкулација иде по нову побједу.


 
ФК "Радник" након пет одиграних кола има 10 бодова и налази се на осмом мјесту на табели Прве лиге док је екипа из Мркоњића након шест одиграних кола уписала пет бодова (једна побједа, два ремија и три пораза) и заузима 14. позицију.

Са прес конференције је упућен позив навијачима клуба и свим грађанима Бијељине да сутра од 19 часова на Градском стадиону својим навијањем подрже ФК "Радник".

(Семберија инфо)