ХОШИЋ: ЕКИПА СА 26 ПОДЈЕДНАКИХ ИГРАЧА НЕ СМИЈЕ ГУБИТИ ОВАКВЕ УТАКМИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

ХОШИЋ: ЕКИПА СА 26 ПОДЈЕДНАКИХ ИГРАЧА НЕ СМИЈЕ ГУБИТИ ОВАКВЕ УТАКМИЦЕ


Након пораза у Војковићима, шеф стручног штаба Звијезде 09 Џенан Хошић истакао је да је разочаран поразом од екипе Фамоса, поготово ако се узме у обзир да Звијезда 09 има 26 играча, подједнаког квалитета. 
 
"Као сто сам рекао у најави, тешка утакмица на терену који је специфицан и добар за екипе које се бране. То наравно није алиби за јучерашњи пораз. 
 
Екипа када доминира у посједу, не дозволи противнику да дође до нашег шеснаестерца, створи 3 стопроцентне ситуације и не постигне погодак, неминовно је да противник по обичају то казни" - истакао је Хошић. 
 
Ми на крају морамо схватити да смо плаћени и одабрани да играмо овдје и према томе нема изговора за пропуштене прилике, јер играчи који су овдје морају бити свјесни тежине играња за клуб који се бори за улазак у премијер лигу. 
 
26 играца подједнаких квалитета које би пожелила свака екипа, чак и премијер лиге, не мозе себи дозволити луксуз и губити утакмице против тоталних аутсајдера, уз дужно поштовање екипе Фамоса, којој овом приликом честитиам на побједи. 
 
Морамо што прије извући поуке, јер нам долази дерби утакмица  против екипе Радника - закључио је Хошић.