ВЕОМА БИТНА ПОБЈЕДА НА ДЕРБИЈУ ИЛИЈЕ СИМИЋА :: Semberija INFO ::

 

ВЕОМА БИТНА ПОБЈЕДА НА ДЕРБИЈУ ИЛИЈЕ СИМИЋА


Илија Симић нови тренер јуниорске екипе Звијезде 09 дебитовао је побједом. Забиљежена је веома битна побједа јуниорске екипе у Омладинској Премијер лиги БиХ против екипе "Будућност" Бановићи која се исто бори за опстанак у Премијер лиги БиХ. 
 
Након побједе над екипом Будућности 3:0 Симић је рекао:
 

"Одиграли смо дерби зачеља гдје су бодови за опстанак потребни и гостима и нама. 
Што се тиче саме утакмице успјели смо искористити прилике за гол и постићи три поготка. Као што смо ми искористили своје шансе тако противник није има среће. 
Овим путем честитам екипи Бидућности на фер и коректној игри, а мојим момцима честитам на побједи и приказаној игри. Ако будемо овако играли у наставку опстанак у Премијер лиги БиЈ неће бити упитан" - рекао је Симић. 



ЧЕТИРИ УТАКМИЦЕ ДО КРАЈА ЈЕСЕЊЕГ ДИЈЕЛА!

 
До краја јесењег дијела остале су четири утакмице, а како је Симић рекао екипа ће дати максимум како би забиљежили што већи број бодова. 
 
"Овом приликом желим се захвалити комплетном руководству клуба као и менаџменту на указаном повјерењу. Могу да кажем да ћу дати све од себе да екипа прижи максимум, како на тренинзима тако и на терену како би испунили зацртани циљ" - закључио је Симић.