НЕКТАР И КК БОРАЦ ЗАЈЕДНО И У СЕЗОНИ 2022/23 :: Semberija INFO ::

 

НЕКТАР И КК БОРАЦ ЗАЈЕДНО И У СЕЗОНИ 2022/23


Бањалука, 24.10.2022. године - Бањалучка пивара је потписала нови једногодишњи уговор о сарадњи са КК Борац Бањалука.
 
Након одличних резултата КК Борца у претходној сезони како у домаћим тако и у АБА 2 лиги, Бањалучка пивара одлучно наставља да подржава бањалучки спорт обнављањем уговора са КК Борцем.
 
Уз коментар да су двије ствари које су прве асоцијације на Бањалуку заправо “Нектар пиво” и “Борац”, и да нема љепшег споја и начина за промоцију града и спорта широм земље али и ван ње, из Бањалучке пиваре истичу да је кошарка један од стратешких одабира компаније када је у питању допринос спорту, поред фудбала.
 
„Радујемо се што ћемо и у новој сезони бити уз наше „Пиваре“ и увјерени смо да ће и наредни период обиљежити нове побједе и успјеси, како за нас као компанију, тако и за клубове које подржавамо“, рекао је Илија Шетка, генерални директор Бањалучке пиваре.
 
Подсјећамо, Бањалучка пивара је током 2022. подржала: Фудбалски клуб Борац Бања Лука, Кошаркашки клуб Борац Бања Лука, Кошаркашки клуб Црвена Звезда Београд, фудбалску репрезентацију Србије, Свјетско првенство у рафтингу Бања Лука, Рун анд море полумаратон у Бањој Луци, Фудбалски клуб Текстилац Дервента, Рукометни клуб Младост Бања Лука, Фудбалски клуб Рекреативо Бања Лука, Пливачки митинг 14. Бања Лука Опен, Нектар Футсал Дервента, 4Фаллцон трка Бања Лука, Нектар Бум љетња лига Бијељина, и многе друге спортске иницијативе.
 
Бањалучка пивара и КК Борац, у наредном периоду,  наставиће да заједничким дјеловањем раде на унапријеђењу рада Клуба и на промоцији кошарке у циљу укључивања младих да се више баве овим спортом.
 
Контакт за више информација: Лара Симовић, бренд координатор,
Бањалучка пивара, +387 (66) 851 796; лара.симовиц@блпивара.цом