КМФ „Радник МД Схоп“ иде на побједу :: Semberija INFO ::

 

КМФ „Радник МД Схоп“ иде на побједу


У својој дебитантској сезони КМФ „Радник МД Схоп“ је прве двије утакмице у Премијер лиги БиХ због објективних разлога играо у гостима. Тек недавно су се стекли услови да се чаролија бијељинских футсалера може видјети и у Бијељини. У оквиру трећег кола Премијер лиге БиХ КМФ „Радник МД Схоп“ ће сутра у сали Гимназије угостити екипу ГФЦ „Сарајево“. Обзиром да, попут домаћина, и клуб из Сарајева има побједу и реми из прва два кола сутрашња утакмица је дерби трећег кола.  Након побједе у Читлуку  домаћи Радник препун самопоуздања дочекује  сутрашњи меч.

-Користим прилику да позовем све наше суграђане, оне који воле футсал да сутра буду наш шести играч као што је то уосталом и било током претходне двије године. Када узмемо у обзир све прволигашке екипе из нашег града, прошле године је наш клуб имао највише публике на својим наступима. Највећу заслугу за то имају наши играчи којих је 90% из Бијељине. Ми смо млад спортски колектив, за двије године смо дошли до највишег ранга такмичења у бх. футсалу гдје смо у претходне двије утакмице показали да знамо играти и са најбољима“, ракао је Данијел Перић у име управе КМФ „Радник МД Схоп“ напоменувши да ће се бијељински футсалери у овој сезони такмичити на три фронта, Премијер лиги БиХ, Купу БиХ и Купу Републике Српске.

Давор Арнаутовић је изразио задовољство наступом младих футсалера којима је први пут у каријери да играју на тако високом нивоу.

-Добро смо одиграли ове двије утакмице. Драго ми је видјети своје младе саиграче да су одиграли добро. Није то, наравно њихово најбоље издање, још ће много морати да раде, да уче, да се усавршавају али ово што су показали у Тузли и Читлуку показује да они с правом носе дрес нашег клуба. Наше амбиције у Премијер лиги су високе и у складу с њима ћемо сви морати и играти“, рекао је Арнаутовић.

Капитен КМФ „Радник МД Схоп“, Цвијетин Павић осврнуо се на двије наредне утакмице које бијељинска екипа игра на домаћем терену.

-Екипа ГФЦ „Сарајево“ има квалитет, млади су и амбициозни али мислим да ће домаћи терен и публика као наш шести играч пресудити у нашу корист. Послије екипе из Сарајева у госте нам стиже екипа Футсал клуба „Коњиц“ али о њима ћемо након што завршимо сутрашњу утакмицу“, рекао је капитен плавих.