Ребаланс буџета града Бијељине :: Semberija INFO ::

 

Ребаланс буџета града Бијељине


Да ли ће и овај пут одбојкашки женски клуб  ЖОК "РАДНИК" , коме је  при расподјели новчаних средстава,  као најуспјешнијем и најмасовнијем женском спортском колективу у протеклих 26 година у текућој години умањен износ за више од трећине, око 7 хиљада КМ, остати ускраћен за помоћ од града за наставак такмичења у 1. лиги Републике Српске гдје је тренутно другопласиран на табели. Наставља ли се и даље дискриминација женских клубова, а посебно овог колектива који је са највише освојених одличја у граду у последње двије деценије.

Мало ли је 24 репрезентативке БиХ, од којих осам интернационалки које су своје прве одбојкашке елементе научиле  у овом клубу и ту стекле афирмацију. Како објаснити младима на тренинзима зашто немамо исти третман са клубовима у истом рангу такмичења када се бавимо најпопуларнијим и најмасовнијим женским спортом у Републици и на цијелој планети.

Позивамо на савјест и поштење оних који врше расподјелу средстава из ребаланса и надамо се да ће ова неправда бити исправљена...
 
ЖОК "РАДНИК" БИЈЕЉИНА