МАРИЈА ГАВРИЛОВИЋ ПУТУЈЕ НА БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО У ЦРНУ ГОРУ :: Semberija INFO ::

 

МАРИЈА ГАВРИЛОВИЋ ПУТУЈЕ НА БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО У ЦРНУ ГОРУ


Ноћас ће пут Црне Горе кренути Репрезентација БиХ коју између 04 и 06. новембра у Бару очекује наступ на Балканском  првенству за кадете, јуниоре и У21 сениоре. 
 
У саставу репрезентације БиХ налази се наша кадеткиња Марија Гавриловић која ће у Бару по први пут одмјерити снагу снагу најбољих кадеткиња  балкана у категорији (-54).
 
Гавриловићева је вишетрука пионирска првакиња Републике Српске и Босне и Херцеговине, и прошлогодишња вицепрвакиња Балкана, а мјесто у кадетској репрезентацији изборила је на недавно одржаном изборном турниру  КС БиХ у Сарајеву, када је као најмлађа у конкуренцији кроз пет мечева и исто толико побједа заузела прво мјесто у категорији кадеткиња (-54). 
 
Додатну важност наступа на Балканском првенству и евентуално добар пласман увећава чињеница да ће ће исти бити бодован за састав репрезентације за наступ на европском првенству почетком наредне године.
 
У име УО клуб и цјелокупног нашег колектива, Марији желимо срећан пут добар наступ у Бару! Срећан пут и добре наступе желимо и свим осталим репрезентативцима БиХ
 
Прес служба кк "УНСУ"