РАДНИК УБЈЕДЉИВ ПРОТИВ КОЊИЦА... :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК УБЈЕДЉИВ ПРОТИВ КОЊИЦА...


У оквиру 4. кола Премијер футсал лиге Босне и Херцеговине футсалери Радника су на домаћем паркету дочекали екипу Футсал клуба Коњиц.
 
Од почетка утакмице домаћин је био офанзиван и пријетио из свих позиција и већ у другом минуту Радник води голом Мирка Маринковића.
 
Арнаутовић услијед вишка спаја своје саиграче на другу стативу, а једна таква ситуација је била и у 10. минуту када Арнаутовић снажном лоптом спаја Ракића који је исконтролисао тежак пас и погодио мрежу голмана Ромовића.
 
Екипа Коњица је потом покушала да узврати тактиком противника и уведе голмана играча у поље. Није им се то  исплатило јер је у таквој једној ситуацији Џомбић пресјекао пас и шутирао са центра али га футсалер Коњица, Грахо повлачи и добија црвени картон.
 
Није одустао домаћин да напада са пет играча и када је имао играча више и то се исплатило, поново асистира Арнаутовић, а Павић лагано погађа на другој стативи за 3:0.
 
Успио је Коњиц да нападне квалитетно, Кожул упућује шут ка голу Радника, а лопта се одбија од неког од домаћих играча и вара голмана Ружичића за 3:1.
 
Друго полувријеме је било чисто одрађивање посла за екипу Радника јер су готово све вријеме нападали постигавши још пет погодака, а најљепши је дао Владимир Џомбић. Лијепо се намјестио на лијеву ногу и погодио супротне рашље гола Коњица.
 
И када главни играчи за вишак нису у игри Радник овом тактиком ствара шансе, а једну у погодак претвара поново Ракић на асистенцију Миљковића.
 
Млади Михајло Трифковић је добио прилику са клупе и одлично је искористио сваку минуту. Одигравао се још један напад са вишком у којем је Трифковић показао велику сигурност, након спуштене лопте у корнер одлично је ушао иза леђа противничке одбране и погодио са шест метара.
 
Ређали су се голови као на траци, а сљедећи је постигао Маринковић на асистенцију Павића на другу стативу за 7:1. Успио је и Коњиц да дође до још једног поготка, а стријелац је био Амел Ханџић.
Коначних 8:2 поставио је Арнаутовић.
 
(Семберија инфо)