Бијељинци дају велику подршку КМФ „Радник МД Схоп“ :: Semberija INFO ::

 

Бијељинци дају велику подршку КМФ „Радник МД Схоп“


Ових дана у Семберији се на сваком кораку примјети да је футсал поново у моди. Бијељина је дочекала да се футсал врати кући, да се игра у пуној дворани. Да се на овим просторима игра, да се одувијек играо одличан футсал, то смо знали од прије, али од краја деведесетих у граду није био овакав спортски амбијент. Пуна дворана није била дуги низ година, када су на турнирима гостовали тадашњи футсал репрезентативци Србије, Рајић, Димић, Шошо, Перић и други.
 
Након дуго времена, зачуо се навијачки хук, аплаузи и пјесма са трибина. Екипа састављена од играча из Бијељине бори се за свој град и клуб, ношена громогласном подршком својих суграђана ниже побједе у Премијер футсал лиги БиХ, те је тренутно најгледанија екипа у елитном рангу бх. футсала. Такође , треба нагласити да су и остали спортски колективи из нашег града препознали здраву причу, те су на свакој утакмици подршка футсалерима. На трибинама смо против ГФЦ "Сарајево" могли видјети играче ФК "Радник", КК ''Радник", ОК "Радник" и ЖФК "Радник Бумеранг", а против екипе ФК "Коњиц" подршку са трибина су пружали и момци из екипе ФК "Ковиљуше".
 
Након одличних партија наших футсалера, по граду се може чути: „Иде Радник, гази Радник!“
 
Наравно да треба нагласити да поред великог броја љубитеља футсала, огромну подршку са трибина даје и навијачка скупина „Радникови навијачи“, која је и претходних година била уз Бијељинце. Из КМФ „Радник МД Схоп“ се овим путем, како стоји у њиховом саопштењу, свима захваљују на безрезервној подршци, а момци из екипе, на челу са агилном управом ће се и у наредном периоду трудити да буду спортски понос нашег града.