ДАМЈАНА БОШЊАК ПРУЖИЛА ОДЛИЧНЕ ПАРТИЈЕ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ БИХ :: Semberija INFO ::

 

ДАМЈАНА БОШЊАК ПРУЖИЛА ОДЛИЧНЕ ПАРТИЈЕ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ БИХ


Рукомет сам почела тренирати са својих 13 година и у то вријеме упоредо сам се бавила активно са каратеом. Истовремено сам тренирала два спорта али како је вријеме одмицало морала сам се усмјерити и посветити само једном спорту да би се могла окренути мало озбиљнијој каријеријери.

Богу драгом хвала, како је вријеме одмицало, заиста сам видјела да сам у правом спорту и посветила се само рукомету.

Мој рад и труд су препознали људи из Шпаније, клуб у којем се тренутно налазим и дали ми шансу коју сам без размишљања прихватила.



Наравно, велику захвалност имам према ОЖРК Јединству из Тузле јер су ту увијек били за мене све четири године а и дан данас, како управа тако и саиграчице.

Сматрам такодје да ми је наступ у дресу ЖРК Војводине била велика одскочна даска за даље. Овим путем се захваљујем тренеру Радану Ровчанину који ми је давао све вријеме вјетар у ледја и кад је лоше ишло а и кад је добро било. Сматрам да сам доста напредовала и сваком младом играчу би пожељела да има таквог тренера и такву школу.

Тренутно наступам у шпнском клубу ГРАФОМЕТАЛ СПОРТИНГ ЛА РИОЈА.

Добрим играма у домаћем првенству као и у Аркус лиги Србије, скренула сам пажњу на себе клуба из Шпаније и циљ нам је да удјемо у топ 8.

Моји планови за даље  јесу да наставим радити и напредовати како би показала себе у што бољем издању.

(Дамјана Бошњак)