ФУТСАЛ: БИХ ПОБИЈЕДИЛА ФРАНЦУСКУ :: Semberija INFO ::

 

ФУТСАЛ: БИХ ПОБИЈЕДИЛА ФРАНЦУСКУ


Футсал репрезентација Босне и Херцеговине побиједила је синоћ у Сарајеву у пријатељском мечу селекцију Француске резултатом 5:2.

Бх. тим је у првом полувремену имао више од игре и изабраници Иве Крезе су створили доста прилика, међутим први су до предности дошли гости у 10. минути кад Ибрахима Ниакате након контра напада постиже погодак. У том периоду утакмице истицао се голман Француске Маxенце Раулт Паулак.

Након слободног ударца у 15. минути одличну акцију изводе Давор Арнаутовић, Срђан Иванковић, те Јосип Сесар који са око седам метара прецизно шутира и изједначује резултат.

Муанис Дувњак у 23. минути са ивице шестерца доноси предност селекцији БиХ а у 25. минути Анте Грбешић из корнера шаље лопту до Амера Џиндића који волеј ударцем погађа за 3:1. Лео Фаyтре у 26. минути постиже гол за Француску, а Давор Арнаутовић минуту послије враћа бх. селекцији два гола предности.

У посљедњих шест минута игре Французи су покушали надокнадити заостатак игром са голман-играчем, али то им се није исплатило јер Амир Баручија у 36. минути голом са своје половице терена повисује предност на 5:2.

За Босну и Херцеговину су наступили:
Амер Делић, Давор Арнаутовић, Срђан Иванковић, Јосип Сесар, Фарук Брканић, Ведад Јашаревић, Амер Џиндић, Срђан Ћатић, Анте Грбешић, Милош Радујковић, Муанис Дувњак, Милош Тодорић, Бењамин Смајић, Амир Баручија.

Ове селекције ће сутра у Сарајеву одиграти још један меч.