Меси: Свјестан сам да ми се ближи крај играчке каријере :: Semberija INFO ::

 

Меси: Свјестан сам да ми се ближи крај играчке каријере


Фото - Танјуг / АП
ПАРИЗ- Фудбалер Пари Сен Жермена и аргентински репрезентативац Лионел Меси изјавио је да је свјестан да му се ближи крај играчке каријере, преносе француски медији.

Меси (35) ће покушати са Аргентином да освоји Свјетско првенство у Катару, пошто је то једина титула која недостаје фудбалеру Пари Сен Жермена. Он је прошле године стигао у ПСЖ из Барселоне, а највјероватније ће по завршетку Мундијала одлучити гдје ће да настави каријеру.

"Уживам у предивном граду, али није било лако да се прилагодим. Све се догодило изненада и нисам могао раније да са породицом у свему томе уживам. Обожавам фудбал и волим да га играм. То је оно што сам радио цијелог живота. Сигуран сам да ћу по завршетку каријере остати у фудбалу, али на некој другој позицији. Свјестан сам да нећу моћи још пуно да играм", признао је Меси.

Он има уговор са ПСЖ-ом до краја сезоне, али још није одлучио гдје ће да настави каријеру. Светски медији наводе да би Меси могао да се врати у Барселону, а помињала се могућност одласка у МЛС лигу или неки аргентински клуб.

"Не знам, још може много тога да се догоди. Као дјечак сам сањао да играм у аргентинском фудбалу, а данас то зависи од многих ствари. Имам породицу, троје дјеце, недавно сам направио велику промјену у животу. То је било тешко и мени и цијелој породици", закључио је Меси.

СП ће бити одржано од 20. новембра до 18. децембра у Катару, а Аргентина ће бити у групи Ц са Саудијском Арабијом, Мексиком и Пољском.


Глас Српске