ОДБОЈКА: РАДНИК И ДАЉЕ НЕПОБЈЕДИВ :: Semberija INFO ::

 

ОДБОЈКА: РАДНИК И ДАЉЕ НЕПОБЈЕДИВ


У X колу Премијер лиге БиХ у одбојци, одбојкаши Радника забиљежили су и седму побједу у низу, а шесту заредом у првенству, савладавши на домаћем терену одбојкаше Брчанског Јединства са 3:0 ( 25:21, 25:18, 25:17). Прави одбојкашки шоу виђен је у последњем сету, када су Брчаци водили 7:13, након чега су играчи Радника демонстрирали класу, серијом 18:4, ријешивши сет у своју корист резултатом 25:17.



„Није ово нимало лагана утакмица, како би се могло рећи по коначном резултату. Јединство има веома упорну игру и вребали су своју шансу, нарочито у трећем сету. Ми смо тада демонстрирали да смо екипа са изграђеним снажним карактером, што нам је и био један од циљева“, изјавио је тренер одбојкаша Радника Владимир Шаренац.



„Ми смо сада и ментално јак тим, који има снаге да добије утакмице и у данима када све не функционише на највишем нивоу. Не треба заборавити да смо у низу од 6 првенствених утакмица у којима нам нико још ни један сет није узео. Сада смо на мети свих екипа, и сигурно је да ће сви своје најбоље партије играти баш против нас. Али, то су слатке муке,“ изјавио је одбојкаш Радника Миодраг Маринковић.


ОДБОЈКАШКИ КЛУБ "РАДНИК" БИЈЕЉИНА