Шта је Милојевић спремио за Солбакена? :: Semberija INFO ::

 

Шта је Милојевић спремио за Солбакена?


Тренер Црвене звезде Владан Милојевић могао би поново да "промеша" састав пред меч са Копенхагеном.

Звезда и Копенхаген у уторак 6. августа од 20.45 у Београду играју први меч трећег кола квалификација за Лигу шампиона.

Милојевић ће за дуел са Данцима имати малтене цео тим на располагању, изузев повређеног Јовичића и највероватније још неспремног Томанеа.

Што се тиче голманске позиције, ту је неприкосновен Милан Борјан, канадски репрезентативац који већ две године бриљира између статива "црвено-белог" гола.

Тренер шампиона Србије неће имати дилему на голу, али хоће у првој линији испред њега.

Милан Родић је сигуран на левом беку, али је остатак одбране под знаком питања. Милош Дегенек ће сигурно бити у стартних 11, али је питање да ли на природној позицији штопера или на десном беку.

Уколико доскорашњи играч Ал Хилала буде на десном беку штоперски тандем чиниће Милуновић и Бабић, али је највећа могућност да неко од њих двојице изгуби место у стартних 11.

Позицију десног бека могуће да ће попунити повратник Марко Гобељић, који би требало да искористи лоше партије Филипа Стојковића и повреду Милана Гајића.

Што се средине терена тиче прилику би требало да добије Хосе Кањас, Шпанац који је још далеко од форме, али је неопходан у одсуству повређеног Јовичића.

Јованчић је своје место, нешто испред задњег везног, одавно утемељио, а остаје питање да ли ће Милојевић "промешати" карте код тројке иза нападача.

Према информацијама за меч са Копенхагеном регистровано је и најновије појачање црвено-белих, 20-годишњи Нјегош Петровић, који скоро сигурно прилику неће добити у уторак.

Позиција за Марка Марина је резервисана, а по крилу би требало да нападају Ел Фарду Бен и Мирко Иванић.

Потенцијална ротација је могућа између њих двојице, а подсећамо да је Милојевић у Хелсинкију прилику у стартној постави дао Милану Јевтовићу, али је та опција сада мање вероватна.

У нападу су у конкуренцији Ричмонд Боаћи и Милан Павков. Обојица су ове сезоне по неколико пута били у листи стрелаца, а у Финској је бољи посао одрадио Србин, по чијем уласку на терен је Звезда постигла гол..

Београдски медији јављају да се Милојевић већ одлучио да Павкову по први пут ове сезоне у Европи да стартно место, али остаје да сачекамо и видимо.

Појачање из Португала Томане још није довољно спреман за деби и "деиље" ће морати додатно да сачекају како би га видели у црвено-белом дресу.

Б92