БИЈЕЉИНА – ДАНАС ДЕРБИ РАДНИКА ПРОТИВ БОРЦА, НА ТЕРЕНУ КОНТРОВЕРЗНИ ДЈЕЛИЛАЦ ПРАВДЕ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА – ДАНАС ДЕРБИ РАДНИКА ПРОТИВ БОРЦА, НА ТЕРЕНУ КОНТРОВЕРЗНИ ДЈЕЛИЛАЦ ПРАВДЕ


У оквиру четвртог кола Премијер лиге Бих, данас ће Радник на свом стадиону угостити Борац из Бањалуке, екипу која се ове сезоне вратила у ПЛ, те уложила велика средства у екипу, дошао је велики број квалитетних играча, а амбиције клуба су врх табеле.

Свакако треба поздравити напоре челника екипе из Платонове за све што су урадили до сада. Радник је клуб који континуирано функционише већ неколико сезона и у овом мечу важи за благог фаворита. Када се узму ове чињенице у обзир онда би требали очекивати један добар и квалитетан меч.
 
Међутим, нешто друго, што нема много везе са спортом, мучи људе у бијељинском клубу. За данашњу утакмицу већ давно се знало да ће је судити Зоран Грбић, арбитар који се номинално води да живи у Приједору, но већ дуже вријеме је становник Бањалуке. Мало је симптоматично да је и прије званичне објаве листе судија за ово коло, било познато да ће баш он да суди Радник – Борац. Мало је чудно да поред толико судија из БиХ, неко ко живи у Бањалуци суди и клубу из овог града. Да подсјетимо да је Грбић већ једном ове сезоне судио Раднику, у другом колу, такође у Бијељини против Тузла ситy.
 
Још једно подсјећање да је Зоран Грбић, прошле године судио меч Лиге РС у Великој Обарској, између Слоге и Борца, гдје је направио лакрдију од меча, а од тада почиње и руинирање екипе из Црњелова.
 
Судија Грбић је тада био под суспензијом од стране ФСБИХ због пропуста на Премијер лиги.
 
Све ово напомињемо само као сплет неких чудних подударности које вежу судију Зорана Грбића и ФК Борац из Бањалуке.
 
У Раднику верују да ово нема никакве везе са сутрашњим сусретом и да ће Грбић судити по правилима, без обзира ко се налази на терену.

(новиглас.инфо)