“ЖИГ ТИМ” ДВОРОВИ: ПЕХАРИ И ЗАХВАЛНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

“ЖИГ ТИМ” ДВОРОВИ: ПЕХАРИ И ЗАХВАЛНИЦЕ


У организацији Ауто картинг клуба “ЖИГ ТИМ” Дворови, а под покровитељством градоначелника Љубише Петровића, у галерији Центра за културу Семберија,одржано је проглашење побједника КУПА ГРАДА Бијељина у дисциплини АУТО КРОС А04.



-Чланови Ауто картинг клуба “ЖИГ ТИМ” Дворови, предано је радио током претходног периода и сезони. Ови људи воле спорт којим се баве и помјерају границе, а то се види и по фантастичним вожњама, кад су у скоку адреалина спрени да одговоре свим изазовима трасе којом возе. Град Бијељина је срећна што су дио нас, а ми смо ту да им увијек помогнемо, што ћемо чинити и у наредном период”, рекао је Петровић и уз честитке клубу на резултатима, упутио и захвалност свим пријатељима и спонзорима а који помажу овај спорт.



-Град ће такође учинити све што може и по питању инфраструктуре, како бисмо били још поноснији не само у Бијељини, него што нас овај спорт додатно још више повезује унутар Републике Српске, БиХ и Србије”, рекао је Петровић. Градоначелнику је уручена захвалница за свесрдну подршку, а директор дисциплине Ауто крос А04 Ненад Стокић, истакао је да је у протеклој години, због неодржавања шампионата БиХ и првенства РС у ауто тркама, овај клуб, уз помоћ Градске управе и   градоначелника Љубише Петровића, ипак успио одржати три ауто крос трке колико је по правилнику о ауто спорту минимално потребно да би се куп бодовао.



-У три трке имали смо око 25 учесника по трци али и 7 клубова из РС, Дистрикта Брчко и Србије Велику захвалност клуб организатор дугује возачима који су се прилагодили нешто захтијевним правилима ове сезоне у циљу повећавања безбиједности самих возача. Такође, захваљујемо се спонзорима коју су помогли да се овај куп реализује и који су помагали из трке у трку, захвалност дугујемо градоначелнику Љубиши Петровићу, и предсједнику Скупштине Александру Ђурђевићу, као и стамбено комуналном одјељењу и Богдану Тадићу”, рекао је Стокић. Предсједник клуба Саша Перић је појаснио да је у класи ИИ од 1201 до 1400 ццм3, прво мјесто заузео  Радовановић Милан са 91 бодом, другу позицију  његов клупски колега из АКК ОПТИМА МОТОРСПОРТ Јовановић Илија са 80 бодова, док је трећи Живановић Спасоје са 59 бодова. којиу је увој класи возио за АСК ДРИВЕР из Српског Милетића. У класи ИИИ од 1401 до 1600 ццм3 прва позиција припала је Пејчић Немањи АКК ОПТИМА МОТОРСПОРТ са 114 бодова, друга Перић Саши АКК ЖИГ ТИМ са 77 бодова, а треће мјесто Живановић Спасоју са 58 бодова, али у овој класи за клуб  АКК ГАС Брчко. Класу ИВ од 1601 до 2000 ццм3 покорио је Лазаревић Милан са 93 освојена бода из АКК ОПТИМА МОТОРСПОРТ, одмах иза њега је Симикић Стефан из АКК Гас Брчко са 83 бода док је трећи Јовић Младен са 52 освојена бода из АКК ЖИГ ТИМ. Најјачу класу ВИ од 2001 до 4000ццм3 освојио је Јовановић Илија са 100 бодова, други је Аџић Бојан са 94 бода а трећи Станишић Зоран са 59 бодова, сва тројица из АКК ОПТИМА МОТОРСПОРТ.  У пласману клубова, прво мјесто заузео је АКК ОПТИМА МОТОРСПОРТ са освојених 222 бода, други је АКК ЖИГ ТИМ са 152 бода и трећи  АКК ГАС Брчко са 148 освојених бодова. Како су на додјели пехара и захвалница истакли, “у наредној сезони се надају да ће имати шампионат БиХ,првенство РС, али и да ће неке трке размјенити са колегама у Србији”. Захвалнице су уручене бројним пријатељима и спонзорима  Ауто картинг клуба “ЖИГ ТИМ”.





(Семберија инфо)