ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ :: Semberija INFO ::

 

ПОЧЕЛЕ ПРИПРЕМЕ НА ГРАДСКОМ СТАДИОНУ


Данас је на Градском стадиону у Бијељини јуниорска селекција ФК "Радник" званично почела припреме за наставак такмичења у оквиру Премијер омладинске У19 лиге БиХ.
 
-Прво ћу искористити прилику да свима честитам празнике, да вам свима пожелим срећу и здравље у наредном периоду и да се захвалим на указаном повјерењу. Имамо довољно времена да се адекватно спремимо за наставак такмичења, а циљ за ову сезону је јасан, опстанак у Премијер лиги БиХ и афирмација играча за сениорски тим ФК Радник", рекао је новоизабрани тренер јуниорске селекције, Огњен Суботић.


 
Данашњој прозивци присуствовао је Недељко Ћорић, предсједник ФК Радник. 

-С обзиром да су данас присутни сви битни чланови управе ФК Радник, јасно вам је колико значаја придајемо млађим селекцијама. Од првог дана преузимања функције предсједника клуба понављам исту реченицу, прилика какву ће добити ова и надолазеће генерације да се изборе за мјесто у првом тиму је привилегија какву нису имале десетине генерација прије њих. 

Завршена је пројектна документација за изградњу рефлектора на терену са вјештачком подлогом. Ускоро почињу и радови, чиме би се нашим играчима омогућили идеални услови за рад. У наредном периоду ће се наставити и са радовима у циљу даље адаптације терена са вјештачком подлогом. Циљ у овој сезони је да се на вријеме обезбиједи опстанак, а наредне сезоне желимо да играмо озбиљнију улогу у Премијер лиги БиХ. Желим вам пуно успјеха, здравља, среће и да достојно и спортски представљате ФК Радник и Бијељину", изјавио је Недељко Ћорић.


 
Игор Милошевић, кординатор омладинских селекција ФК "Радник" поздравио је све присутне и зажелио им пуно среће у наставку такмичења. Напоменуо је да је тренутни састав пројектован да наредне двије сезоне игра запажену улогу у Премијер лиги БиХ и буде фабрика играча за сениорски тим ФК "Радник".