ИТАЛИЈАНИ ПИШУ: ПАВЛОВИЋ НИЈЕ ПРОШАО МЕДИЦИНСКЕ ПРЕГЛЕДЕ У ЛАЦИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ИТАЛИЈАНИ ПИШУ: ПАВЛОВИЋ НИЈЕ ПРОШАО МЕДИЦИНСКЕ ПРЕГЛЕДЕ У ЛАЦИЈУ


Foto: Telegraf.rs
Фудбалер Партизана Страхиња Павловић који је требало да за 5.5 милиона евра пређе у редове италијанског Лација није прошао прве лекарске прегледе.

Како преноси италијански дневник Масађеро,  после прве посете клиници Паидеиа одлучено је да одлични штопер понови тестирање. Италијани желе да провере у каквом се физичком стању налази фудбалер, па се нови прегледи настављају у понедељак, уз, како наводе, наду да че овога пута све бити  добро са фудбалером.

Фудбалер Партизана време у РИму провео је са Матејом Кежманом, који је организовао сусрет и са Сергејем Милинковићем Савићем и Адамом Марушићем.

Суперталентовани штопер, рођен 2002. године, заблистао је током пролећне сезоне у дресу Партизана. После одлично одиграног дербија у марту почела су интересовања великих клубова. Јувентус је био виђен као нови клуб Партизановог супер продукта, али је на крају победу однео Лацио.

Да подсетимо, трансфер би требало да буде тежак 5,5 милиона евра. Уз податак да би Павловић остао на једногодишњој позајмици у Хумској.

(телеграф.рс)